MoovieLand

Csak film, semmi más

A biztonság záloga

A biztonság záloga


Igeeen visszatértem... Azok akik eddig nézték a blogomat, azoknak köszönöm, akik rendszeresen nézték azoknak mégjobban, bár ebből kevesebb van. A lényeg, hogy eddig tábor, és betegség miatt nem tudtam kiírni új bejegyzést, de mint látható ez megváltozott.
Itt vagyok és a közepébe is vágok egy új Statham filmmel. Hogy mi ez? Üdvözöljük körünkbe a "Biztonság zálogát".
Alapvetőleg ez a film oooooltári! Egyszerűen fantasztikus, még szívesen megnézném párszor. Bár féltem, hogy sablonos lesz, de csak néhány helyen éltek ezzel a "lehetőséggel". Aminek én örültem. 
A szereplők közül egyedül Statham-et tudom megemlíteni, ennek több oka is van:
1.: Számomra ő volt az egyetlen ismert karakter, és valljuk be, jól is játszott.
2.: Ennek a filmnek a szereplőgárdájának a harmada KÍNAI.
NEM mintha rasszista lennék, mert nem vagyok az, de nekem ők mind egyformák. Annyit tudok leszűrni belőlük, hogy milyen neműek, de semmi többet.
Szóval Statham. Én csípem Jasont, jó színész, klassz szerepeket kap, karakteresen játszik, ugyanaz a magyarhangja... és még sorolhatnám. Meg ez a szerep amúgy is illett hozzá.
A kislány néha annyira nem tudta hogy hol van szegény, hogy az fájt. De, nekem ő is csak egy kínai volt.
Vér az van benne bőven, de mit várunk egy Statham filmtől? 
A halottak száma az egeket súrolja, de nem esztelen öldökléssel érik el ezt. Haneeem, kreatív öldöklésekkel :D
Legalább 40 féle módon gyilkolásznak benne mind a négy oldalon. Bizony itt oda kell figyelni ha nem akarod elveszteni a fonalat. 
Egy hátrányt azért tudok mondani.
Lehet hogy csak én töltöttem le rossz verziót, de a kínai részek nem voltak szinkronizáltak. Sőt angol felirat volt hozzá. CSAK ANGOL. Oké, tudom, tudok angolul, de akkor is. Irritáló volt egy idő után.

Összességében, ez egy jó film, mindenkinek ajánlom. Jason a régi formáját hozza, a történet fordulatos, csak az eleje kesze-kusza, egy tök jó akciófilmnek tudnám leírni.
Most pedig távoznék, mert ki kell osztanom egy pár aláírást... Ááá persze örülnék neki.
Na léptem, sziasztok!

Éjsötét árnyék

Éjsötét árnyék

Éééééjsötét árnyak

Igazság szerint az elején nem fűztem sok reményt a filmhez. Hogy Johnny Depp egy vámpír? Úristen... ez kinek jutott eszébe? Aztán ebből az első reakcióból elegem lett, de jött a következő...
A Twilight... Szent Isten, az az átkozott Twilight... Attól féltem hogy olyan lesz mint az a valami. De úgy éreztem van még remény, hisz Johnny nem vállalna el olyan szerepet, amiben több a nyál mint egy kutya szájában.
Majd a kétségeim az első fél órában átváltoztak... Abban kételkedtem hogy végig fogom nézni. Sőt, hogy nézhető lesz. Aztán eltelt az érdekes kezdés, és a főszerepet átvette a (néhol morbid) humor, és akciók, fordulatok fellegvára. Pedig miután utánanéztem, mire jöttem rá? Ez egy szappanopera volt. Ez egy újabb kételyt váltott ki.
Az igaaaz hogy az események gyorsan pörögtek, mivel kevés volt az idő, de sok a feldolgozandó adat. Szóval mindig történt valami.
A legviccesebb az volt amikor Barnabus nem tudott elhelyezkedni a '70-es években, hanem mindenféle hülyeséget mondott. Annyira le volt maradva a korral mint a Magyar vándorban a vezérek...
Ha nem látom a film elején hogy Johnny Depp játsza a főszerepet akkor ki nem találom. Annyira felismerhetetlenre sikerült, hogy az elképesztő. 
Amúgy a szereplők jól játszanak, Johnny meglepően jól alakít, a történet jó volt (bár az nem az ő érdemük), az egész élvezhető volt. ÉÉÉÉÉééés a főszereplő IGAZI vámpír volt! A napon égett, és NEM csillogott, emberi vért KELLETT innia az életben maradáshoz, és a stílusa is fenségesnek mondható volt. 
Többet nem tudok mondani a filmről, nézzétek meg ti magatok, simán megéri, bár sokan csak Johnny miatt nézik meg amit nem csodálok...
Ennyi lett volna a móka mára... 

Még visszajövök :D

Címkefelhő