A fekete ruhás nő

Avagy játsz a halottakkal kisfiam nyugodtan, nem harap egyik se.
Tényleg nem...
De váratlanul a pofádba ordít amikor kedve szottyan, megjelenik, eltűnik, megint, aztán vissza. Komolyan, nem zavar hogy ilyenek a félelmetes részek (mert ilyenek), de azt hiszem ehhez a filmhez én vagyok a tökéletes néző. Amikor félni kell akkor félek, amikor sírni kell, na jó olyan nem volt, amikor nem kell röhögni akkor sajnos röhögtem, vicces volt.
A történet szerint Harry Potter szellemeket akar gyilkolászni baltával...
Először is: HARRY POTTER?!
Másodszor: EZ a színész egy ilyen szerepben?!
Kész vagyok, valami brutális ahogy játszik. Félig jó, félig rossz értelemben... Benne van a szemében az a földöntúli szín amitől a hideg ráz, de ugyanakkor olyan babaarca van hogy uff... Nehéz volt komolyan venni... De ha sikerül akkor nagyon boldog vagy mert mindent értessz és király és menő és aztán, jönnek a csavarok.
Döcögősen indul a sztori, de egyszer csak azt veszed észre hogy mindennek a közepén van a baltás varázsló, és egyszerűen hülye. Komolyan, ki az az idióta aki bemegy a sötétbe amikor tudja hogy ott valami nem okés. Ahogy haladsz előre, mindent megértesz. Na okké, mindent nem de amit igen azt nagyon.
Gondolom észrevettük hogy nem sokat beszélek a történetről. Mivel nem akarom lelőni a poénokat. Mindenhol van valami és ha sokat mondok nem élvezitek... Pedig ezt át kell élni.
Na valamit mégis megszólalok: Adott Daniel Radcliffe (Harry Potter) akinek el kell intézni egy hagyatéki ügyet, egy isten háta mögötti házban, ami enyhén kísértetjárta. Közben a kisfia nem akarja hogy elmenjen oda, meg minden. És a vége. A vége az valami fantasztikus. Az a svédcsavar ami benne van azon hajnal háromig gondolkodsz. De az tuti hogy a végén azt az érzéki pillantást nem felejted el.


Ne rémítsen el se a címe, se az eleje, nézd meg amint tudod. Ezt társaságban nézd meg, ha szadista vagy egyedül, és este a legjobb... Vagy legalábbis sötétben. De még ha borzongani akarsz akkor ajánlom figyelmedbe a Betolakódokat. Még talán ropogós film, bár már nem annyira. De kit érdekel hisz, ami mögötte van az borzongás a szekrényektől, a gyerekszobától, és úgy mindentől. Talán kap egy kritikát.
Tehát a film jóval az elvárt fölött van. Véleményem szerint 10/8, de ezt magadnak TE döntsd el. Pár haverral én is megfogom nézetni. Szép vége lesz.
Ennyi lett volna, a gyorskritika, itt a vége fuss el véle.

Sziasztok! :D