Hotel Transylvania

Vannak filmek amiknek a helyes kiejtéséhez vérbeli arabnak kell lenned, és vannak amik könnyed kiejtésről árulkodnak. No, de ha az ember megpróbálja leírni... 
Ez is egy ilyen film:
"Hotel Transi... NEM
Hotel Transylvany... NEM
Hotel Transylvania... SIKERÜÜÜLT!"
Na erről ennyit, lássuk mit hoz számunkra a hely ahol a szörnyek lazulnak:
A történet szerint Drakula (Adam Sandler) felesége halott, és ő egyedül neveli lányát, Mavis-t (Selena Gomez). Drakula megígérte a nejének, hogy vigyázni fog a kislányukra, ezért építetett neki egy szállodát ahol az egész szörnyvilág marha jól elszórakozik távol az emberektől. De eljön Mavis 118. szülinapja amikor (mily meglepő) minden a feje tetejére áll és a szállodába téved egy fiatal srác, Jonatán (Andy Samberg) aki beleszeret a vámpírlányba, s fordítva.
Ez elég kiszámítható, de nem is vártam el ettől a mesétől, hogy váratlan fordulattal az egész család kihaljon. Komolyan néha előre láttam az eseményeket, úgy éreztem magam mint egy cirkuszi jós. Dehát evvan. 
Nem nehéz rájönni, de a film megpróbálja valahogy a szörnyek és az emberek szerepét felcserélni. Drakula mesél a gyerekének rémtörténetet az EMBEREKRŐL. Valahol egész mélyen ott van egy kis társadalomkritika is:
"- Te most komolyan ki fogod szívni a véremet? - kérdezte Jonatán ilyedten."
"- Áhh már megint az előítéletek - horkant fel Drakula - Nem iszunk embervért, tele van bacilusokkal és túl zsíros."
Remélem érezni, hogy valamelyik forgatókönyvírónak komoly problémái vannak a kólával. De ez tetszett, egy nem várt különleges színfolt volt az amúgy pörgős filmben.
A szinkronokat gyönyörűen eltalálták, mindenkihez illik a karaktere. Szinte muzsikáltak a mozivásznon. 
Mindenkinek kötelező darab, amint lehetőséged engedi lesd meg, ha csak úgy működik akkor mozisan átadja úgyis az élvezetet, de ugyebár minden jobb ha a minőség is jobb.
Ha teheted akkor a pároddal nézd meg, ha a végére értek, és nem úgy fogtok kinézni mint ahogy a....
Nem hitted komolyan hogy elmondom, ugye?
Ha ha, viccet félretéve, komolyan, hihetetlen randifilm, olyan Happy End van a végén, hogy az elképesztő.
Ennyire szerettem volna csak bejelentkezni mára, megvolt az első animációs filmünk is... Yeah!:D
Köszönöm ha végigolvastad, találkozunk legközelebb!