A biztonság záloga


Igeeen visszatértem... Azok akik eddig nézték a blogomat, azoknak köszönöm, akik rendszeresen nézték azoknak mégjobban, bár ebből kevesebb van. A lényeg, hogy eddig tábor, és betegség miatt nem tudtam kiírni új bejegyzést, de mint látható ez megváltozott.
Itt vagyok és a közepébe is vágok egy új Statham filmmel. Hogy mi ez? Üdvözöljük körünkbe a "Biztonság zálogát".
Alapvetőleg ez a film oooooltári! Egyszerűen fantasztikus, még szívesen megnézném párszor. Bár féltem, hogy sablonos lesz, de csak néhány helyen éltek ezzel a "lehetőséggel". Aminek én örültem. 
A szereplők közül egyedül Statham-et tudom megemlíteni, ennek több oka is van:
1.: Számomra ő volt az egyetlen ismert karakter, és valljuk be, jól is játszott.
2.: Ennek a filmnek a szereplőgárdájának a harmada KÍNAI.
NEM mintha rasszista lennék, mert nem vagyok az, de nekem ők mind egyformák. Annyit tudok leszűrni belőlük, hogy milyen neműek, de semmi többet.
Szóval Statham. Én csípem Jasont, jó színész, klassz szerepeket kap, karakteresen játszik, ugyanaz a magyarhangja... és még sorolhatnám. Meg ez a szerep amúgy is illett hozzá.
A kislány néha annyira nem tudta hogy hol van szegény, hogy az fájt. De, nekem ő is csak egy kínai volt.
Vér az van benne bőven, de mit várunk egy Statham filmtől? 
A halottak száma az egeket súrolja, de nem esztelen öldökléssel érik el ezt. Haneeem, kreatív öldöklésekkel :D
Legalább 40 féle módon gyilkolásznak benne mind a négy oldalon. Bizony itt oda kell figyelni ha nem akarod elveszteni a fonalat. 
Egy hátrányt azért tudok mondani.
Lehet hogy csak én töltöttem le rossz verziót, de a kínai részek nem voltak szinkronizáltak. Sőt angol felirat volt hozzá. CSAK ANGOL. Oké, tudom, tudok angolul, de akkor is. Irritáló volt egy idő után.

Összességében, ez egy jó film, mindenkinek ajánlom. Jason a régi formáját hozza, a történet fordulatos, csak az eleje kesze-kusza, egy tök jó akciófilmnek tudnám leírni.
Most pedig távoznék, mert ki kell osztanom egy pár aláírást... Ááá persze örülnék neki.
Na léptem, sziasztok!