Éjsötét árnyék

Éééééjsötét árnyak

Igazság szerint az elején nem fűztem sok reményt a filmhez. Hogy Johnny Depp egy vámpír? Úristen... ez kinek jutott eszébe? Aztán ebből az első reakcióból elegem lett, de jött a következő...
A Twilight... Szent Isten, az az átkozott Twilight... Attól féltem hogy olyan lesz mint az a valami. De úgy éreztem van még remény, hisz Johnny nem vállalna el olyan szerepet, amiben több a nyál mint egy kutya szájában.
Majd a kétségeim az első fél órában átváltoztak... Abban kételkedtem hogy végig fogom nézni. Sőt, hogy nézhető lesz. Aztán eltelt az érdekes kezdés, és a főszerepet átvette a (néhol morbid) humor, és akciók, fordulatok fellegvára. Pedig miután utánanéztem, mire jöttem rá? Ez egy szappanopera volt. Ez egy újabb kételyt váltott ki.
Az igaaaz hogy az események gyorsan pörögtek, mivel kevés volt az idő, de sok a feldolgozandó adat. Szóval mindig történt valami.
A legviccesebb az volt amikor Barnabus nem tudott elhelyezkedni a '70-es években, hanem mindenféle hülyeséget mondott. Annyira le volt maradva a korral mint a Magyar vándorban a vezérek...
Ha nem látom a film elején hogy Johnny Depp játsza a főszerepet akkor ki nem találom. Annyira felismerhetetlenre sikerült, hogy az elképesztő. 
Amúgy a szereplők jól játszanak, Johnny meglepően jól alakít, a történet jó volt (bár az nem az ő érdemük), az egész élvezhető volt. ÉÉÉÉÉééés a főszereplő IGAZI vámpír volt! A napon égett, és NEM csillogott, emberi vért KELLETT innia az életben maradáshoz, és a stílusa is fenségesnek mondható volt. 
Többet nem tudok mondani a filmről, nézzétek meg ti magatok, simán megéri, bár sokan csak Johnny miatt nézik meg amit nem csodálok...
Ennyi lett volna a móka mára... 

Még visszajövök :D