Hát srácok... Azt hiszem van egy olyan bejelenteni való ami igen nagy jelentőséggel bír számomra.
9 napja elkezdődött A csodálatos pókember 2. forgatása. Ez azért fontos, mert a blogot az első része indította útjára. Az után éreztem úgy, hogy no akkor tegyünk valamit. És elkezdődött ez a gyönyörű életút. A folytatást Marc Webb fogja rendezni, mint a nagy sikerű első filmet. A szereplők megmaradnak ugyanannak, szóval ilyen szinten nem lesz probléma... Új főgonosz viszont bekerül a pakliba, nem más, mint maga Elektro! Én személy szerint nagyon várom, nagy kár hogy jövő év márciusában jelenik meg Amerikában. Hát, valahogy kibírjuk.
Szerencsére kaptunk első sorban egy alapsztorit:
"Zajlik Peter Parker élete, s miközben Pókemberként rosszfiúkat kap el, és megpróbál minél több időt tölteni szerelmével, Gwennel, az iskolai érettségi is közeleg. Peter nem feledkezett meg Gwen apjának tett ígéretéről, de egyszerűen nem tudja távol tartani magát a lánytól. A dolgok akkor változnak meg komolyabban, amikor egy új rosszfiú, Electro tűnik fel a színen, s visszatér egy régi barát, Harry Osborn, Peter pedig új információkat tud meg múltjáról."
És hál'Istennek Marc van olyan aktív, hogy a Twitter oldalán az eltelt napokról aktuálisan posztol ki friss képeket. Az eddigieket itt is megtekinthetjük:
1. nap:

2. nap:

3. nap:

4. nap:

5. nap:

6. nap:

7. nap:

8. nap:

S a 9. nap ahonnan nem képet kapunk hanem egy videót.

Nos, ennyi lett volna, reméljük hogy kapunk még fasza dolgokat erről a király filmről! :D