Lopott idő

Lopott idő... újabb ékes példa a tökéletes filmcím fordításokra... Na, de komolyra fordítva a szót:

Egyrészt itt van egy elgondolkodtató film másrészt viszont egy MAJDNEM érzelem-, és sztori nélküli akciófilm.
Amikor először hallottam róla nekem az Eredet ugrott be. Komoly mondanivaló, kidolgozott karakterek, és akciójelenetek... De még milyen akciójelenetek!

Maga a film az "Idő pénz." szólást jeleníti meg. Éééés jól hozza össze. Ha másért nem is de a fent látható két főszereplő miatt megnéztem volna a filmet, de a történet...fergeteges.

A zenék nagyon ott vannak pörgősek, illenek  a film ritmusához.

Justin Timberlake (Közösségi háló, Rossz tanár) véleményem szerint tökéletes erre a szerepre. Róla pont el tudom képzelni hogy a gettóban tengeti minden napjait. Bár ilyen akciófilmben még nem láttam, de van benne tehetség... Minden esetre, bontakozz ki, Justin!

Amanda Seyfreid (Kedves John!, Mamma mia!) már egy érdekesebb karakter. Ő az aki beleszületik minden jóba, a rengeteg időbe. Mégse élvezi az életet. Plusz még a film első felében ellenszenves és nagyképű. Aztán ahogy egyre több időt tölt el Willel rájön, hogy mi is az az ÉLET. Jól érzi magát (már amennyire a helyzet engedi) felszabadult és már nem érzem úgy hogy ellopnám az összes idejét!

És nem hiányozhat a gonosz, elvetemült zsaru se és a társa aki sokkal pozitívabban látja a világot. Ők ketten teljesen ellent mondanak egymásnak, de mégis összeillenek.

Mondjuk maga a film vége fura de nem mondok többet nézzétek meg ti magatok!

Itt van egy kis kedvcsináló:

Hát gyerekek ennyi volt a móka mára;
Sziasztok, viszlát mindenki ossza be magának!