Eleven testek

Történet:

A világot megfertőzte egy kósza vírus, ami az emberek nagy részéből zombit csinált. Aztán egy idő után, átváltoznak, az általuk csontikként emlegetett fekete aszott csontvázakká. Az emberek egy elkerített részen túlélnek, és próbálják kiírtani az élőholtakat. Ez ugyebár az alap, és itt veszi kezdetét a film. Egy R nevű Holt történetét követjük végig, amíg nem találkozik Julie-val, az emberrel, és kezdetét nem veszi izgalmas kapcsolatuk.

Szereplők:

R, a zombi: A férfi főszereplő, akinek a film első felében az "életét" követjük végig, miközben hallgatjuk gondolatainak narrációját. Vannak mély érzései, gondolatai, sőt még egy-két szót is ki tud mondani. Nem tudni, hogy csak Ő az aki ilyen vagy a társai is érző lelkek. 
Julie, a lány: Egy túlélő a sok közül, belé lett szerelmes R, emiatt elrabolta, hogy vigyázzon rá. Egy idő után a lány viszonozza R érzéseit, és együtt vágnak neki a nagy útnak a túlélőtáborba. Julie apja az emberek vezére, ha lehet így mondani, megrögzött zombi-ellenes apuci.
Ez a két szereplő a legfontossabb, róluk láttam érdemesnek írni, a többiek nem ennyire jelentősek, talán még Grigio (Julie apja), de nem akarom lelőni a poént.
A színészek meggyőzően játszottak, tudtak azonosulni a szereppel. Nichoulas Holt (R) karrierje még csak most fut be, ezen kívül egy szerepére emlékszek, Az óriásölőben alakította Jack-et. Meg ugye John Malkovich, akit senkinek sem kell bemutatnom.

Személyes vélemény:

Őszinte leszek, arra számítottam, hogy egy nagy nyáladzás lesz a egészből. Szerencsére kellemesen csalódtam, egy könnyed vígjátékos romantikát kaptunk, nem pedig romantikus vígjátékot, amit vártam. Szerintem nagyon jó kis film volt, nekem meglehetősen tetszett, bármikor mégegyszer újranézném szívesen. Együtt izgultam Julie-ékkal, örültem, amikor valami jól ment nekik, és felugrottam a székemből amikor veszélybe kerültek.

Összegzés, ajánlás:

Végső soron mindenki ajánlom ezt az alkotást, fiúk, lányok egyaránt jól érezhetik magukat, van benne poén és romantika bőven. Bár első gondolatom az volt, hogy itt egy film ami a nekrofília mellett van, de ezt szerencsére szépen átugrották. Tehát tessék megnézni, mert aki nem teszi meg, az biztos, hogy egy életre szóló élményről marad le.

Most egy ideig ez volt az utolsó poszt, mivel a nyár további részében nem biztos, hogy lesz időm írni, így nem ígérek semmit. Legkésőbb 19-én jön egy újabb ajánló!
Csak nektek:)
Sziasztok!