A csodálatos pókember


 

Nos hol is kezdjem...
A film az eredeti Pókember sorozatot teljesen más megvilágításba helyezi. Gyakorlatilag teljesen szétszedi a filmet és újra összerakja néhány változtatással és plusszal. A CGI-t a film nagyon jól használja, a gyík kinézete élethű. Egybeolvasztja az animációt és a valóságot. A gonosznak szépen kialakított háttérsztorija, amivel akár érte is aggódhatnánk. Persze a Pókembert szeretjük, ezt tudom. De a többit meglátjátok nem akarom lelőni a poénokat. A film átadja az élvelezetet és egy csöpp humort is belecsempész. Szerintem az összes többi alkotásnál JOBB!!!

A szereplők tekintetében már érdekesebb dolgokba ütközünk. Az új Peter, Andrew Garfield (Közösségi háló, Boy A) jól alakítja a szerepét. Igazából jobban mint vártam... Emma Stone-t (Zombieland, Barátság extrákkal, Őrült, dilis szerelem) ilyen szerepben még nem láttam. A magyar hangja meg egyenesen botrányos. Nagyjából Batmanéhez tudnám hasonlítani... De ez az egy hátránya van az alkotásnak.

Mindenképpen nézzétek meg, ha tudjátok 3D-ben mert úgy igazán élvezetes. Ne rettentsen el a besorolása miszerint akció-thriller, mivel nem valami félelemgerjesztő pusztán néhány helyen.

Egy szó mint száz simán megéri a pénzeteket, tankoljatok fel popcornnal és kólával!

Ennyi lett volna a kritikának nem mondható filmismertetőm... Ha kérdésetek van, vagy javaslatotok, hogy mi a hiba irományomban írjatok kommentet és ha időm engedi válaszolok.

Hát akkor...sziasztok :D

/CGI=számítógépes animáció/